Медии
MixVideo Channel e интернет стрийм медия, проект на PR Comsulting Office по линията на корпоративната социална отговорност. Нека започнем за говорим за изкуство, за живота извън новините! Блок-програма за документалистика, видеорепортажи за изкуство, история, фолклор, природа, за фирмената култура и културата на бита. Обявите за постоянни експозиции, изложби, концерти и нови заглавия са безплатни. Станете наши партньори!
PRESSКУП ЗА ГРОШ. Хумористично-пародийно интернет издание на PR Consulting Office. Животът не е черно-бяла снимка с напращели от плодородие сергии - ще те купи и ще те продаде без да се усетиш за жълти стотинки и даже ще те застави да му благодариш, че не е без хич. В Pressкуп за грош ще се убедите, че сред хората има такива, които трябва задължително да си държат езика зад зъбите. Ама като ги е праснал интелекта баш там и няма какво да удържи излиянията... Изданието е съорганизатор на конкурса за снимка с комично съдържание, който се проведе през 2011 г. Ако желаете да добавим там и вашите открития, (особено ще се зарадваме на снимки на култови заглавия от български вестници) - пишете ни: editors@pr-office.org
SNAPSHOTS. Страничка за почти папарашки истории, направени с най-якия снайпер F4 – един ироничен поглед върху българския телевизионен lifestyle - като приключим с обновяването - глей кво стаа тука... Популярни телевизионни водещи, публични личности - много от тях сякаш никога не са се поглеждали какви ги вършат пред камерата. А нашите "снайперисти" никога не стрелят на посоки - винаги улучват я кой си чеше ухото, я кой си бърка в носа или прави разни маймунски физиономии, за да подсили емоционално случващото се. "Изстрелите" са придружени с кратки редакторски коментари.
За контакт с нас: e-mail: studio@pr-office.org