MixVideo Channel - интернет телевизия Digital Studio SUNSTORM VT
 
WebDesign and Support
Къща музей Емилиян Станев Виртуален музей на Отец Матей Преображенски Туристическо дружество Трапезица 1902 Из историята на Радио Сохия Покриви Стефанов
Къща музей "Емилиян Стянев" - Велико Тъпново. Официалният сайт на къщата музей на големия български съвременен писател Емилиян Станев.
Виртуален музей на именития възрожденец Отец Матей Светопреображенски - част от проекта за популяризиране на Отче Матея. Създаден е през 2003 г.
Официалният сайт на Туристическо дружество "Трапезица 1902" - Велико Търново. и "Турист" ЕООД. Там се намира и първият в България "Музей на туризма ".
Историята на Радио София в снимки и репортажи на първия български радио говорител Петър Витанов – 1940 г.
Шеяна Робова - фотография MixVideo Channel Digital studio Sunstorm VT PR Consulting Office
Сватбен фотограф Деяна Робова - Велико Търново. Официална интернет страница.
Интернет телевизия "MixVideo Channel" - стрийм медия за документални филми и репортажи за изкуствата, историята, природата и талантите на България.
Блогът на интернет стрийм медия MixVideo Channel
Страницата на дигитално студио Sunstorm VT
Официалната интернет страница на PR Consulting Office - Велико Търново и всички инициативи, които разработва и поддържа - предприемачество в областта на изкуствата, рекламата и медиите.
ОУ Христо Ботев Велико Търново Село Царски извор, Чапаево
ОУ "Христо Ботев" - Велико Търново
Официален сайт на Исторически музей и галерия гр. Павликени
Православен храм Света Марина Велико Търново        
Православен храм "Света Марина" - Велико Търново
       
 
Тъй като връзката с контролния панел на хит.бг, откъдето се поддържат страниците, е прекъсната и не можем да ги поддържаме, каним всички, които искат да продължат да работят с нас, да се свържат на мейл studio@pr-office.org, за да предложим и обсъдим възможните варианти. Румяна Николова
Това са:
http://teater-vt.hit.bg - Страница за историята, за незавравимите мигове и за звездите на великотърновския театър. В момента се реконструира - поддържа се с доброволен труд от Digiital Studio "Sunstorm VT"; http://woodcarving-vt.hit.bg - Марио Конов - Дърворезба и икони от Велико Търново - страница на преподавателя от Великотърновския университет Марио Конов; Галерия живопис на Мариета Конова - преподавател в катедра "Иконопис" при Богословския факултет на ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий"; http://ou-botev.hit.bg - Страничка за Основно училище "Христо Ботев" - Велико Търново и за документалните филми, които студиото е направило за 50- и за 55-годишнината от основаването му. Има и връзка към сайта, който училището поддържа. (2007 - 2012 г.); http://matey.hit.bg - Виртуален музей на Отец Матей Преображенски. http://mixvideo.hit.bg; Get-estate.hit. bg - Страница за реклама на Недвижими имоти без посредник. Не продаваме имоти, моля не ни изпращайте оферти, които не се отнасят за поръчка на реклама. (2006 г.); http://autoborsa.hit.bg; Photo Robova - Старият сайт на фотограф Деяна Робова.
За контакт с нас: e-mail: studio@pr-office.org